Om DANBO

Om Danbo
Boligselskabet Danbo er en almen boligorganisation, der er undergivet lovgivningens bestemmelser for opførelse, udlejning og administration af støttet boligbyggeri. Selskabet er en selvejende institution og har hjemsted i Sønderborg Kommune.

Danbo administrerer omkring 900 boliger beliggende i Nordborg, Havnbjerg, Langesø og Guderup. Vi har et bredt udsnit af familieboliger og ældreboliger. 

I 1999 blev den daværende Nordborg Kommune valgt til årets by blandt andet på grund af et bredt udbud af fritidsaktiviteter og foreningsliv. Gennem beboervalgte bestyrelser og foreninger i Danbo udbydes en række tilbud om fritidsaktiviteter og foredragsvirksomhed ofte i samarbejde med lokale foreninger.

Ved valg af bolig her på Nordals får man samtidig adgang til et dejligt naturområde med rige muligheder for, til fods eller på cykel, at nyde naturen med kort afstand til skov- og strandområder.

Selvom Nordborg er placeret på toppen af øen Als, så gør den korte afstand til Sønderborg, at man alligevel er tæt ved alt. Lufthavnen samt tog og bus åbner mulighed for hurtig forbindelse til den øvrige del af landet og resten af verden. Og så må man ikke glemme færgeforbindelsen fra Nordals til fastlandet med det gode skib "Bitten Clausen".